Leden stellen verkiezingsprogramma en groslijst vast.

In de algemene ledenvergadering van 18 oktober hebben de leden weer twee belangrijke stappen genomen naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. De tekst van het verkiezingsprogramma is vastgesteld en ook de groslijst werd aangenomen. 

Verkiezingsprogramma.

Dit programma is geschreven door een groep leden onder leiding van Gert van der Linden. Tijdens het ALV is het voorgelegd aan de overige leden. Hoofdstuk voor hoofdstuk is het bekeken en hier en daar zijn er kleine aanpassingen gedaan. Uiteindelijk hebben de leden met de tekst ingestemd en is Gert hartelijk bedankt. 

Groslijst.

De groslijst is de alfabetische lijst met kandidaten voor de gemeenteraad namens de VVD. Tijdens de ALV hebben de nieuwe namen op de lijst zich voorgesteld en heeft de vergadering hem vastgesteld. Nu gaan de kandidaten in gesprek met de kandidaatstellingscommissie. Deze commissie komt 21 november met een voorstel naar de leden over de volgorde van de lijst.

Alleen Erik Huizing is al zeker van zijn plaats. Hij werd eerder al gekozen als lijsttrekker en zal dus op nummer 1 staan. Hij toonde zich tevreden over de gevonden kandidaten. “Het is een mooie mix van ervaring en nieuw talent. Daarnaast komen de kandidaten uit verschillende dorpen in onze gemeente.”

 

De groslijst:

Mevr. Arends, Ineke. Drouwen

Dhr. Bakker, Johan. Valthermond

Dhr. Brookman, Matthijn. Ees

Mevr. Hofsteenge, Janny. Odoorn

Dhr. Huizing, Erik. Buinen

Dhr. Joling, Arne. Borger

Dhr. Kuipers, Albert. Valthe

Mevr. Luchjenbroers, Wil. Exloo

Dhr. Oosting, Roelof. Odoornerveen

Dhr. Ringers, Dirk. Borger

Dhr. Steenbergen, Albertus. Drouwen

Dhr. Vliet van, Maarten. Eeserveen

Dhr. Vries de , Paul. Borger