VVD BLIJ MET PROVINCIAAL COALITIE-AKKOORD

De VVD Borger-Odoorn is behoorlijk opgetogen over het bereikte Provinciale coalitie-akkoord. Vooral nu blijkt dat VVD-Gedeputeerde Henk Brink terugkeert. Ook nog eens met de portefeuille die hem het beste ligt: o.a. Economie, Recreatie & Toerisme. VVD-wethouder Nynke Houwing: “Henk Brink heeft veel betekend voor de economie van Drenthe. Met name de Vrijetijdseconomie. Het is goed dat dit beleid kan worden voortgezet.”

VVD-Fractievoorzitter Erik Huizing vult aan: “Vooral zijn focus op Recreatie & Toerisme is belangrijk voor Borger-Odoorn. Dat heeft Henk Brink in de vorige periode wel laten zien. We onderhouden nauwe banden met het Provinciehuis. De lijnen zijn kort. Daarnaast is Henk Brink een echte Drent en een ondernemer. Dat praat sowieso al een stuk gemakkelijker.”

 

Maar Henk Brink krijgt meer in portefeuille dat Borger-Odoorn erg goed uitkomt. Zoals Digitale Ontwikkeling, Ruimtelijke Ordening en Omgevingsontwikkeling. Wethouder Houwing: “Daar hebben we binnen onze Gemeente ook veel mee te maken. Dan is het altijd goed om een krachtige en doortastende Gedeputeerde in het Provinciehuis te hebben.”