VVD Zuid- Oost Drenthe start ledenwervingsactie

VVD Zuid- Oost Drenthe is op zoek naar nieuwe leden, die de liberale standpunten van de VVD in onze regio steunen en (waar mogelijk) meehelpen om deze verder uit te dragen.

De VVD Zuid- Oost Drenthe is een actief lokaal netwerk binnen de VVD- Drenthe, die bestaat uit de VVD Borger- Odoorn en VVD Emmen.

 

Meedoen en meepraten

Binnen de VVD Zuid- Oost Drenthe kunt u als lid op verschillende manieren meedoen. Dit kan gewoon als steunend lid of als vrijwilliger. Maar u kunt ook meedoen in de steunfractie bij de VVD Emmen of VVD Borger- Odoorn en zelfs als (kandidaat) raadslid.

Als lid kunt u meepraten over alles wat er in uw leefomgeving gebeurt. Over lokale onderwerpen, zoals onderhoud van wegen en groen, lokale belastingen, energietransitie, woningbouw en zorg, die in de Gemeenteraad van de gemeenten Emmen en Borger- Odoorn worden besproken. Maar u kunt ook over regionale- en zelfs landelijke onderwerpen, die in de Provinciale Staten respectievelijk Tweede Kamer besproken worden, meepraten. In 2 stappen bepaalt u als lokaal lid mede de koers waar liberaal Nederland voor staat. Voor meer standpunten en andere formatie verwijzen wij u graag naar de websites van de VVD Borger- Odoorn en de VVD Emmen.

 

Wordt lid van de VVD

Vindt u dat Zuid- Oost Drenthe wel wat meer VVD kan gebruiken, wordt dan lid. Via www.vvd.nl wordt u voor slechts €25,- per jaar al (intro) lid!

Wilt u graag persoonlijk contact voor meer informatie, mail dan naar de VVD- Borger- Odoorn via erik.huizing@vvdborgerodoorn.nl of de VVD Emmen via marcel.meijer@vvdemmen.nl of benader ons via social media, dan nemen wij contact met u op.