VVD Zuidoost Drenthe steekt ondernemers hart onder de riem

Vrijdag 20 november is het landelijk “dag van de ondernemer”. De plannen van de VVD om die dag zoveel mogelijk ondernemers te bezoeken kan door de omstandigheden dit jaar niet doorgaan. Daarom kiest het netwerk VVD Zuidoost Drenthe ervoor via een advertentie onze ondernemers een hart onder de riem te steken. 

Bestuursvoorzitter Roelof Oosting: “We hadden allerlei plannen om onze ondernemers in het zonnetje te zetten, maar fysiek contact kan nu natuurlijk niet. Sommige netwerken binnen de VVD kiezen ervoor om de ondernemers digitaal iets aan te bieden, maar wij hebben ervoor gekozen de lokale krant te gebruiken. Veel van onze ondernemers adverteren hierin en al onze ondernemers lezen deze krant. Daarom plaatsen we voor hen een advertentie.” 

Voor onze lokale ondernemers is 2020 een bijzonder jaar en voor velen een jaar met weinig inkomsten en grote onzekerheid. Ook onze lokale kranten merken dit direct via hun advertentie-inkomsten. Oosting: “Ook dat was voor ons een overweging om voor deze weg te kiezen. Als lokale politieke partij zijn wij afhankelijk van de berichtgeving in de lokale bladen. Zonder deze bladen komt de politiek nog verder van onze inwoners te staan dan het nu al doet. We ondersteunen dan ook graag deze ondernemers die ons elke week weer informeren over het wel en wee van onze leefomgeving. We steken graag alle ondernemers een hart onder de riem!”