Start je politieke carrière bij de VVD Zuidoost Drenthe

VVD Zuidoost Drenthe is op zoek naar optimisten, die de liberale standpunten van de VVD in onze regio meehelpen verder uit te dragen. Start je politieke carrière en wordt lid van de VVD! De VVD Zuidoost Drenthe is een actief en groeiend lokaal netwerk binnen de VVD- Drenthe, die bestaat uit de VVD Borger- Odoorn en VVD Emmen.

Meedoen en meepraten

Binnen de VVD Zuidoost Drenthe kunt u als lid op verschillende manieren meedoen. Dit kan gewoon als steunend lid of als vrijwilliger. Maar u kunt ook meedoen in de steunfractie bij de VVD Emmen of VVD Borger- Odoorn en zelfs als (kandidaat) raadslid voor de Gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022.

Als lid kunt u meepraten over alles wat er in uw leefomgeving gebeurt. Over lokale onderwerpen, zoals onderhoud van wegen en groen, lokale belastingen, energietransitie, woningbouw en het sociaal domein, die in de gemeenteraad van de gemeenten Emmen en Borger- Odoorn worden besproken. Maar u kunt ook over regionale- en zelfs landelijke onderwerpen, die in de Provinciale Staten respectievelijk Tweede Kamer besproken worden, meepraten. Als lid bepaalt u mede de koers die liberaal Nederland vaart. Voor meer standpunten en andere informatie verwijzen wij u graag naar de websites van de VVD Borger- Odoorn en de VVD Emmen.

Word lid van de VVD

Vindt u dat Zuid- Oost Drenthe wel wat meer VVD kan gebruiken, wordt dan lid. Via www.vvd.nl wordt u voor slechts €25,- per jaar al (intro) lid! Bouw en vergroot je netwerk, volg de beste trainingen van de beste trainers, steun het liberalisme en wordt zo actief als je zelf wilt.

Wilt u graag persoonlijk contact voor meer informatie, mail dan naar de VVD- Borger- Odoorn via erik.huizing@vvdborgerodoorn.nl of de VVD Emmen via marcel.meijer@vvdemmen.nl of benader ons via social media. Wij nemen graag contact met u op