RAADSLID IETS VOOR U?

Woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de VVD Zuidoost Drenthe is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de lijst. Raadslid in jouw gemeente?

Woorden bouwen geen huizen, buurten knappen zichzelf niet op en onze straten worden niet vanzelf veiliger. Daar zijn optimisten voor nodig die hun handen uit de mouwen steken. En daar zijn wij weer naar op zoek.

Wie zoeken wij? Vind jij het leuk om met mensen te praten en aan de slag te gaan met waar zij in hun buurt tegenaan lopen? Zit jij vol energie en optimisme en wil jij jouw dorp nóg beter maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doet een VVD-raadslid? Als gemeenteraadslid sta jij midden in de samenleving. Je haalt actief op wat er speelt. Bij jou in de buurt, maar ook bij bijvoorbeeld ondernemers of de omwonenden van een overlast gevend pand. Met wat je ophaalt, ga jij in de politiek aan de slag. In principe lokaal, maar als het nodig is trek je ook samen op met VVD-politici in de provincie of Tweede Kamer. Binnen de VVD zijn de lijntjes kort en dat helpt jou als raadslid om te kunnen doen wat nodig is voor de mensen in jouw dorp of stad. Meer weten? Meld je dan aan voor de cursus: “Raadslid iets voor u?”

Aanmelden kan via: secretaris@vvdzodrenthe.nl

Vol = Vol